Motgang!

For det første. Jeg har fuinnet ut at grunnen til at det heter "blogg" er fordi det stammer fra "web logg". Så kom en vittigper og skrev "we blogg" i margen sin, og etter et år eller to ble ordet vanlig. Uansett... jeg synes at ordet er stygt. Smak på ordet:

*blogg*

Jeg liker bare ikke hvordan det høres ut, ok? Høres ut som en gulpe lyd. Derfor kaller jeg bloggen min for en web logg istedenfor.

Også, idag har jeg bare møtt motgang, og føler ikke at jeg har kommet meg noe fremover med riggen i det hele tatt. For har det har vist seg at jeg ikke kan bruke et ekstra joint i skulderbenet; jeg får gimbal og benet bestemmer seg for å gjøre rare ting. Greit nok; det kan jo løses med poseDeformer.... men VENT litt... det har seg nemlig slik at poseDeformer ikke fungerer for Maya 2008. . F**n. Sendt også en EMail til godeste Michael Comet, mannen bak plug-innen, og spurte han om det er planer om å oppdatere plug-innen... det var det ikke. Hvor vanskelig er det egentlig å oppdatere den? BAH! Så... siden jeg er så giga-fan av poseDeformer - for det er en genial plug-in - ser det ut til at jeg må degradere Maya versjon for resten av prosjektet. Imorgen tenkte jeg å se om det går 8.5; hvis det går har jeg iallefall fortsatt nCloth. Hvis ikke det går blir jeg fortvilet.

Her er furresten litt siluet-drodling:

thumbnails copy

Over og ut.

2 kommentarer

Nikolai Helmers

18.des.2007 kl.00:44

Jeg er helt enig med deg, den norske utgaven også, med bloGG. Blog er en smule bedre iallfall. Tror jeg skal gjøre det enste riktige og endre navet på min WEB LOG også.

Marie

18.des.2007 kl.12:31

Flotte tegninger, og bra 3d arbeid! Fortsett å vis frem arbeidet ditt online. Blir morro å følge med fremover :)

Skriv en ny kommentar

Johan

Johan

20, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits